Pep Gimeno "Botifarra" a Agres en PLAÇA DE L´ASSUT

Carrer Jaume Miquel Calatayud, 03837 Agres, Alicante, España
sábado, 29 de julio de 2023
22:30h

Pep Gimeno ‘Botifarra’ presenta el seu nou disc i espectacle, ‘Ja ve l’aire’, un recull de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col.laboracions al CD de Maria Arnal, Noelia Llorens ’Titana’, Carmen París i Judit Neddermann.

Tant al primer senzill que es va avançar com a la resta de l’àlbum, que compta amb 14 temes, la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball s’ha complementat amb arranjaments i revisions per adaptar-les a l’actualitat i aportar-los una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional.

El nou disc de Pep Gimeno ‘Botifarra’es va estrenar el 13 de gener a la Sala Simfònica del Palau de les Arts de València en un excepcional concert que s’emmarca en el cicle de músiques valencianes que per primera vegada acollirà l’auditori. Les entrades per al concert es van exhaurir en un temps rècord.

En aquesta nova gira, Pep Gimeno ‘Botifarra’ s’envoltarà d’una nova banda, composada per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. A més a més, el cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou disc com a lletrista.

Compra tus entradas aquí

Ubicación

Carrer Jaume Miquel Calatayud, 03837 Agres, Alicante, España
Vendedores oficiales
Pep Gimeno