LA FÚMIGA, OQUES GRASSES, MALUKS NIT JOVE XÀTIVA 2021 en Campo de fútbol La Murta

Av. de la Murta, s/n, 46800 Xàtiva, Valencia, España
miércoles, 18 de agosto de 2021
21:00h

El dimecres 18 d’agost tindrà lloc al cam de futbol de La Murta en Xàtiva, el concert més esperat de l’estiu a les comarques centrals del País Valencià. Serà el torn de les Maluks, La Fúmiga i Oques Grasses, bandes que van esgotar totes les localitats fa uns dies a València en menys d'una hora de posar-se a la venda, arribant a col·lapsar la web de venda d'entrades.

I és que La Fúmiga està arrasant amb la seua proposta festiva i engrescadora on interpel·la als i les joves valencianes amb els seus ritmes i lletres que s'acaben convertint en himnes. És el cas de ‘Mediterrània’, ‘Havia de passar’ o l’últim llançament amb col·laboració Samantha Gilabert ‘Ja no fa mal’.

Però l’èxit de la banda no acaba ací, són profetes en la seua terra, Alzira, on també van esgotar entrades en poques hores, i fora del País Valencià, actuant per a 20.000 persones al festival Canet Rock de Catalunya.

Les Maluks amb disc nou baix del braç “Som i Vibrem”, arribaran al públic socarrat amb ganes de festa, lluita i molt de ball, vols provar a trencar-te el maluc amb el seu ritme tropical, les quatre de Benimaclet no fallen.

Els acompanyaran Oques Grasses que amb el seu nou disc “A tope amb la vida” s'ha consolidat com a la gran proposta del nou pop català. Després d’haver esclafat les xifres amb el seu anterior “Fans del sol” Eh va que soni la cançó de l’aire!
Està prevista l’obertura de portes a les 19.30 hores i l’inici del concert serà a les 21 hores.



Compra tus entradas aquí

Ubicación

Av. de la Murta, s/n, 46800 Xàtiva, Valencia, España
Vendedores oficiales
LA FÚMIGA, OQUES GRASSES, MALUKS NIT JOVE XÀTIVA 2021